Njega ruku i stopala

Pedikura
– Estetska
– Medicinska
– Spa pedikura

Manikura
– Obična i ruska
– Koristimo obični lak O.P.I. kultni američki brend visoke kvalitete koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Krasi ga kvaliteta, trendi boje i zabavna imena lakova;
– Možete se odlučiti i za visoko kvalitetan O.P.I. Infiniti lak koji je postojan do 10 dana, jednostavno se nanosi kao i običan lak te se skida acetonom, ne mora se sušiti u UV ili led lampi.

Tehnika trajni lak
– Koristimo Reforma Nail sistem, veliki svjetski brend poznat po širokoj paleti boja.
– Trajni lak je tehnika koja omogućava dugotrajni opstanak boje na noktima, a s manje „debljine i težine“ od gela. Prednosti trajnog laka u odnosu na gel su što se ploča nokta minimalno obrađuje za razliku od gel tehnike gdje je potrebno turpijanje površine nokta što uzrokuje oštećenje nokta.

Dipping tehnika by Nugenesis
– Najnovija tehnologija u svijetu uređivanja noktiju prahom. Prednosti ove tehnike nad ostalim su što se ne koristi UV lampa, nema turpijanja površine nokta samo se vrši lagano odmašćivanje ploče nokta, sadrže prirodne materijale Titan i Kaučuk, otapa se u acetonu;
– Nokti ostaju zdravi i čvrsti, imamo brojna pozitivna iskustva klijentica koji su korištenjem ove tehnike 1. put uspjeli dobiti čvrste i zdrave nokte.

Gdje se nalazimo? - Bihaćka 17, 21 000 Split

Body and Soul - Institute of Beauty

Kontaktirajte nas +385 021 783 594

Your compare list

Compare
REMOVE ALL
COMPARE
0